📚 Малко преди началото на новата учебна година от Национална мрежа за децата те канят да споделиш твоите мисли за училището, като отговориш на няколко въпроса относно училището и образованието в България.

✅ Въпросите са отправени към ученици от 4 до 12 клас и техните родители – какво за тях е „качествено образование“ и какво се случва реално в училище днес. Това да знаем какво се случва добре и какво не в училище ще помогне да бъдат предприети стъпки за по-добро училище и образование и ще подкрепи работата на Нацоналния инспекторат по образование.

👩‍👨‍👦‍👧 Вече над 60 ученици и родители споделиха мнението си във фокус групи, проведени в цялата страна. Сега се търсят още повече мнения с този въпросник. Колкото повече ученици и родители го попълнят, толкова по-достоверни ще бъдат данните и изводите от анкетата.

✅ Попълването на целия въпросник отнема около 20 минути. Участието в анкетата е доброволно – можеш да се включиш по твое желание и по всяко време да решиш, че искаш да се откажеш. Освен това попълването на въпросника е анонимно – той не записва нито името ти, нито контакти и отговорите ти не могат да бъдат разпознати като твои. Включи се в изследването до 8 септември. Резултатите от анкетата ще бъдат представени през септември.

📌 Ако си ученик от 4 до 7 клас, включи се тук: https://forms.gle/GtLicmSXs91oB3HaA 

📌 Ако си ученик от 8 до 12 клас, включи се тук: https://forms.gle/KyhsM7ez9TRPFsJ89

📌 Ако си родител на ученик или ученици от 4 до 12 клас, включи се тук: Въпросник за родители (google.com)

🔗Разгледай нашите възможности за кандидатстване -> https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/.