⚽ Клуб от футболния елит на Италия е привлякъл възпитаника на СУ „Юрий Гагарин“ Стелиан Стоянов. 17-годишният талант от школата на „Черноморец 1919“ вече е подписал договор с „Фрозиноне“. Срокът му е за 2 години. От дълго време е наблюдаван от скаути на новия си клуб.

🥅 Първоначално бургазлията ще играе в Примаверата на Италия с младежката формация на „Фрозиноне“, след което ще може да парафира и първи професионален контракт. Личен треньор на Стелиан Стоянов в „Черноморец 1919“ е Георги Терзиев, който е и преподавател в Спортното училище.

„Стелиан притежава много качества и потенциал да се развие като отличен футболист. Висок е 185 см и невероятната му физика отсега му позволява да се противопоставя дори на играчи на мъжка възраст. Вярвам, че ще успее в Италия. Пожелавам му бляскава кариера“, заяви треньорът Георги Терзиев.

👏 Стелиян Стоянов, който играе на позицията вътрешен халф, е поредното дарование от СУ „Юрий Гагарин“, което ще има възможността да се докаже в чужбина и да направи реклама на Бургас.

🔗 Открий още новини за бургаските спортни надежди -> https://burgaslikesyouth.bg/news/.