Потопете детето си в света на приказките, където те ще мечтаят, играят и ще се смеят в удобството на собствения си дом. ,,ПриказоПоука‘‘ е уебинар за деца от 6 до 8 години, което ще се състои през платформата Zoom на 19.08.2023г. от 11:00, събитието е напълно безплатно.

Уебинарът е с ориентировъчно времетраене от 45 минути. По време на събитието децата ще се създадат нови запознанства, ще си разказват приказки и ще играят игри. Виртуалните забавления са водени от Младена Германова, която е преподавател в училище, водещ и създател на семинари, включително и ,,ПриказоПоука”. Повече за нея може да прочетете на https://prepodavame.bg/kak-da-prevarnem-klasa-v-sploten-ekip/.

Не се изискват допълнителни материали освен дигитално устройство и добра интернет връзка. За комфорта на всички деца, молим камерата на устройството да е работеща, за да може децата да се отпуснат по-лесно, като видят, че срещу тях стоят други малчугани. Някои от игрите изискват търсене на предмети вкъщи и повтаряне на движения, представени от преподавателя.

Уебинарът ще започне с опознавателна игра, в която децата ще се представят и ще споделят нещо интересно за себе си. След представянето ще се състоят 6 игри включващи: ,,Намери вълшебния предмет вкъщи‘‘, търсене на вълшебни предмети и герои от предоставено изображение, измисляне на история с поука и други.

Да помогнем на децата да развиват въображението и комуникативните си умения. През игрите да тестват паметта и способността си да бъдат креативни и да разрешават проблеми сами.

***

За още любопитни възможности – https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/.