Конкурсът „Защо България?“, организиран от BTL Industries, ще отличи най-изявените деца в сферите музика, визуални изкуства и литература. Конкурсът цели да създаде платформа за развитие на талантливи български деца, да поощри техния потенциал и да ги възпитава на любов и гордост към родината и нейните традиции.

BTL Industries организира конкурса „Защо България?“, за да покаже възможностите за развитие в страната, както и да мотивира младото поколение да остане и да допринесе за просперитета и промяната в България. BTL 25 години инвестира в България и с конкурса се ангажира да подкрепи младите таланти в тяхното развитие. В конкурса могат да участват деца от цяла България на възраст от 4 до 18 години, като изпратят своите творби на тема „Защо България?“  до 1 септември 2023 г.

Категориите в конкурса са три – музика, литература и визуални изкуства.

Всички деца на възраст от 4 до 18 години могат да се включат, за да покажат любовта си към родината.

Творбите могат да бъдат изпратени в дигитален формат по имейл на whybg@btl.bg. В случай че файлът е по-голям, препоръчваме да бъде качен на интернет платформа за споделяне като WeTransfer, pCloud, Google Drive, Dropbox и др., след което линкът, водещ до файла да се изпрати до същия мейл.

Творбите могат да се изпратят и по куриер до адреса на BTL Industries гр. Пловдив, бул. „Пещерско шосе“ 30, за сметка на организатора.

Повече информация – тук.

***

Открийте още уникални възможности, в които да се включите – https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/.