Филиал Бургас на Софийски университет „Свети Климент Охридски“ и Факултет по класически и нови филологии, Катедра „Японистика“ канят любителите на японския език и култура на лятно приключение в Бургас в периода 31 юли – 11 август.

За най-малките – 6-10 годишна възраст, „Приказна Япония“ предлага двуседмична сутрешна приказна феерия, която ще започва в 09.00 и ще завършва в 13.00 часа. Заедно с преподаватели и студенти от катедра „Японистика“ най-малките почитатели на японската култура ще пеят, танцуват, рисуват и играят, ще правят първи стъпки в йероглифите, ще творят и спортуват – всичко в духа на японската култура с много пъстрота, емоция, с виртуални пътешествия и практически работилници.

„Cool Japan” е за всички, които обичат аниме, японски сериали, самураи и геймъри и искат да разберат повече за страната на изгряващото слънце, искат да направят първи стъпки в японския език и да разгърнат вълшебното покривало на японската енигма, да се срещнат с единомишленици и да се забавляват заедно чрез интерактивни занятия и практически работилници.

В периода 31 юли – 11 август Филиалът на Софийския университет в Бургас предлага двуседмично следобедно „учебно парти“, което ще започва всеки работен ден от 14.00 и официално приключва в 18.00 часа.

Побързайте – местата са ограничени.

За допълнителна информация и записване можете да позвъните на телефон: 0885 985 544 и на имейл: info@burgas.uni-sofia.bg на Филиал Бургас на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.