„Младежки компас“ идва да предложи нови перспективи и възможности на младежите между 17 и 35 години. Събитието ще бъде фокусирано върху обогатяването на културното и образователното развитие на участниците, като им предостави платформа за дискусии, обучения и вдъхновяващи срещи.

С разнообразни панели, модерирани от експерти в областите на изкуствата, бизнеса и кариерното развитие, „Младежки компас“ ще помогне на младите хора да развият своите знания и умения, както и да открият своя професионален път.

В ролята на модератори на събитието ще бъдат:

Ивайло Захариев, известен актьор, споделящ своя опит и път към актьорското майсторство.

Георги Бърдаров, трикратен победител в състезанието за оратори, презентатори и разказвачи „Майстор на думите“, автор на популярни български разкази и сценарист на телевизионни предавания.

Жечо Станков, опитен маркетинг директор и консултант по енергийни проекти, съосновател на „Българска асоциация компресиран природен газ“ и бивш заместник-министър на Енергетиката във втория кабинет на Бойко Борисов.

Към събитието ще се присъедини и Светлозара Савова, инициатор на идеята за „Рожден ден за всички“, която е активна в областта на благотворителността и е автор на книгата „Писма до татко“. Тя е известна с благотворителните си дейности и участието си в кампании за събиране на средства за деца, болни от рак.

Zarinka, притежава най-големия Tik Tok канал, посветен на благотворителни цели.

Скоро ще разкрием и другите модератори, които ще вземат участие в събитието.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас и ще се проведе на 06 и 07 април, от 11.00 до 16.00ч., в Регионална библиотека „Пейо Яворов“, гр. Бургас.

Очакваме с нетърпение да видим всички будни младежи и да споделим опита и знанията си с вас.

Линк за регистрация:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdR7t74ndXNVs_cRMsGPiJfsDG00iRWpX-q-6GQUO38iSpxZw/viewform?usp=sf_link

За повече информация, моля, следете нашата официална страница и социални мрежи:

https://www.silatanamladite.bg

https://www.instagram.com/silatanamladite

https://www.facebook.com/silatanamladite