🥋 Централен полицейски карате и джу-джицу клуб Бургас Ви кани да станете част от членовете на новоучредената група „Самозащита и конденционни тренировки за деца и възрастни”.

„Агресията, липсата на ценности и зачестилите прояви на физическо насилие сред по-слабите групи в обществото (жени, деца и подрастващи) водят до редица проблеми и въпроси след себе си. С какво бихме могли да Ви бъдем полезни ние? С дългогодишната си практика, инструкторите от Централен полицейски карате и джу-джицу клуб доказват, че са водeщи в областта на самозащитата в различните ѝ аспекти. Също така и в разработването на успешни методики за работа по отделните направления. Ние вярваме, че залагането на фундаментите и добродетелите на бойното изкуство са в основата на правилната тренировка. Това е и ключ към изграждането на силни и стойностни личности”, пишат от клуба.

📌Кондиционният аспект на тренировките от своя страна спомага за постигането на баланс, концентрация и увеличаване на мускулната сила, за повдигането на тонуса на организма, както и за доброто настроение. Чрез функционалните тренировки се развиват редица физически качества като: бързина, ловкост, сила и издръжливост.

📌Заниманията са подходящи както за деца, така и за възрастни, без оглед на предишен опит. Това, което ще научите, е разпределено в следните направления:

✔️Самозащита

✔️Карате

✔️Джу-джицу

✔️Кондиционни тренировки

За контакти: тел. № 0883 391 333 – Радостина Николова – инструктор ЦПКДК Бургас

***

За още подходящи възможности -> https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/