💥Кандидаствайте в новата програма на Sofia Tech Park в подкрепа на иноватори, предприемачи и изследователи – South East European Innovators Program (SEEIP)

🟣Официално инициативата ще започне през месец октомври, но прозорецът за кандидатстване вече е активен – https://seeip.eu/. Компаниите или екипите могат да подават заявления през цялата година. Изборът на участниците, които ще имат възможност да се включат в програмата, ще се извършва от експертна комисия на два етапа – през месец септември и през месец март.

🟣SEEIP е технологична програма без ограничение в областта на разработваните проекти, включваща елементи на инкубация, акселерация и технологичен трансфер.

✅Тя е насочена към предприемачи, изследователи и изобретатели, които искат да създадат своя компания, базирана на научни изследвания. Искат да комерсиализират своите разработки, както и да доразвият свои бизнес проекти.

👉Програмата на София Тех Парк ще подкрепя екипите през целия им предприемачески път – от дефиниране на конкретния продукт или услуга, през намирането на инвеститори и инвестиции до излизането на международни пазари. От 2016 година досега научно-технологичният парк е подпомогнал развитието на повече от 60 иновативни компании.

ℹ️Повече информация за програмата: https://sofiatech.bg/…/sofiya-teh-park-otvarya-nova…/

***

Открийте още възможности за кандидатстване -> https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/.