📜Нов български университет представя XXIII Международен майсторски клас на Райна Кабаиванска, който е част от Календара на културните събития на Столична община за 2023 г.

Майсторският клас

🎼В своя майсторски клас Райна Кабаиванска работи върху усъвършенстването на вокалната техника и актьорска интерпретация на участниците в избрани от тях произведения. Най-добрите участници се представят в Галаконцерт с оркестъра на Софийската филхармония Софийската опера и балет. На лауреатите, показали особено високи постижения по време на майсторския клас и Галаконцерта, се присъждат стипендии от фонд „Райна Кабаиванска“ в НБУ за обучение в Италия. Изявени участници в класа ще получат и възможност за участия в спектакли на Софийската опера и балет, концерти на Софийската филхармония и други.

📌Срок за подаване на апликационната форма: 15.09.2023 г.

📌Прослушване: 18.09.2023 г.

📌Майсторски клас: 19.09. – 07.10.2023 г.

📌Галаконцерт: 08.10.2023 г.

Регламент и формуляр за записване -> https://rainakabaivanska.net/bg/majstorski-klasove/nov-bylgarski-universitet/informacija

Снимка: I Майсторски клас на Райна Кабаиванска и Нов български университет в Националната художествена галерия през 2001 г.

🔗Открийте още възможности – https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/