🌐Кандидатствай за екипа от мотивирани и активни доброволци, сформиран от българските младежки делегати към ООН за 2023-2024!

ℹ️ Всяка година българските младежки делегати към ООН сформират екип от мотивирани и активни доброволци. Те са важна част от Програмата, тъй като подпомагат качественото изпълнение на задачите и дейността на българските младежки делегати.

❓ Търсиш занимание, с което да се развиваш и да получиш ценен опит, който не можеш да придобиеш другаде? Желаеш да научиш повече за ООН като организация и как младите хора могат да влияят на решенията вземани на най-високо ниво? Ако имаш познания и опит в организирането на събития, графичен дизайн, преводи /с английски или френски език/, фотография и видео обработка, както и нестихващ ентусиазъм, то ние търсим теб! Разкажи ни за мотивацията си да се включиш, изпрати ни своето CV и кандидаствай чрез формата.

👉Какво трябва да направиш? Отговори на следващите въпроси, които ще помогнат на организаторите да разберат твоята мотивация. Въпросникът е отворен до 23:59 часа на 15 септември, 2023. Ако си допаднете, ще се свържат с теб по телефон/онлайн за кратко допълнително интервю, в което да разкажеш малко повече за себе си. След това, заедно с избраните кандидати, ще започнете заедно работа по страхотни проекти, които да представят и защитават нуждите и приоритетите на младежите в България и по света!

📌Кандидатствай тук!

***

🔗 Открий още възможности -> https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/