Шестото издание ще се проведе на 2 и 3 август 2024 година

По време на провелото се през уикенда пето издание на SPICE MUSIC FESTIVAL организаторите обявиха имената на артисти, потвърдили участието си в шестото издание, което ще се проведе на 2 и 3 август 2024 г.

E-Type, 2 Unlimited, Fragma, Gareth Gates, Italo Brothers, Evi Goffin ex-Lasgo и Groove Coverage са първите, потвърдили участие.

E-Type и 2 Unlimited вече са били на сцената на фестивала, а феновете им непоколебимо ги пожелаха отново в специална анкета. Впечатлени от българската публика, артистите не се поколебаха да приемат поканата за повторно участие през 2024.

Една от най-успешните немски денс формации Groove Coverage подготвят незабравима програма за българската публика, от която неизбежна част ще бъдат хитовете, оглавявали чартовете в началото на 2000-та година – “Moonlight Shadow”, “God is a girl”, “Poison”.

Английският певец и актьор Gareth Gates е един от първите участници в телевизионното шоу за таланти Pop Idol и от 2002 година създава редица световноизвестни хитове, някои от които непременно ще чуем в Бургас следващия август.

Немската транс група Fragma, оглавявали класациите в цяла Европа, Щатите и Австралия с хитовете си в края на 90-те и началото на 2000 г., споделиха, че нямат търпение да се срещнат с българската публика на Пристанище Бургас.

Evi Goffin от белгийската електронна група Lasgo обещава да зарадва феновете с най-големите им хитове “Something”, “Surrender” и “Alone”, а купонджиите от Italo Brothers са другата немска денс формация, която ще стегне багажите за Бургас през август 2024. Артистите, популярни в цяла Европа с парчетата “Stamp on the ground”, “My life is a party” и “This is the night life”, изпратиха специален поздрав на българската публика и обещаха незабравимо парти за всички.

Билети за SPICE Music Festival 2024 могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно. Цената на билета до 31 август 2022 г. е 99 лв.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД, с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY – станция номер 1 за музика от 90-те, и със съдействието на Община Бургас.

Следете събитието във Facebook.

***

За още любопитни новини – https://burgaslikesyouth.bg/news/.