„Sun Tribe Open Air” предстои на 28 и 29 юли в парк „Росенец“, Бургас. Програмата в двата фестивални дни включва диджеи и изпълнители в най-разнообразни музикални стилове. Това е XIV-то издание на събитието. Входът е свободен.

През първата вечер (петък, 28.07) партито ще започне с двама диджеи – Dub Constructor и DJ Ivo Happy, които ще миксират в стиловете рап, фънк, дъб и реге. След тях на сцената ще се случат две изпълнения на живо, като първото ще е на младия изпълнител ArteFactor, който смесва мощен wobble и growl бас, dubstep и brake beat ритъм с български вокални и инструментални фолклорни семпли.

После на сцената ще се качи рап изпълнителя СЕКТА, който заедно с Shaman са подготвили програма специално в духа на фестивала. Вечерта ще продължи с още няколко диджея, които ще поддържат бързото темпо с бас музика. И накрая за десерт ще се случат още две изпълнения на живо от електроните продуценти Metalix & BoBetz.

Втората фестивална вечер (събота, 29.07) по традиция е посветена на качествената транс музика. В програмата са включени сетове на ветераните в това направление SHROOMS, Muhomor и Goa Galaxy. Вечерта ще бъде допълнена от диджеи, утвърдили се на българската псайхъделик транс сцена.

За поредна година фестивалът ще предложи и втора, по-малка сцена, на която в продължение на 48 часа без прекъсване ще пускат диджеи в най-разнообразни жанрове на електронната музика. Програмата на фестивала може да видите в интернет, на Фейсбук страницата на събитието – тук

Мястото на събитието е поляната на парк „Росенец”, в близост до хижа „Странджа“, на 15 километра южно от Бургас. Дотам може да се стигне както с автобус номер 5, така и с линиите, обслужващи южното черноморие, спирка “Хижа Странджа”. Мястото е избрано съобразно една от основните цели на проекта, а именно свободният достъп – фестивалът винаги е бил и винаги ще бъде с вход свободен.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.

https://www.facebook.com/sun.tribe.festival/

ПРОГРАМА:

28 ЮЛИ, ПЕТЪК

–> СЕКТА – live! –> ArteFactor – live! –>DJ ZION –> Dub Constructor –>Daft Dub –>Metalix & BoBetz – Live! –>DJ Shaman –>DJ Ivo Happy –> Soundz Of Da Forest–> DJ Друг (https://rb.gy/oyj7y) –> Defragler –>The Dark One

29 ЮЛИ, СЪБОТА

SHROOMS

Muhomor

Goa Galaxy

Maharishi (ASOMA) Live

Gayatri / ex Marshmellow (FUNKADELIA)