🎨🖌️Следващата среща в Младежки клуб “Awake” включва страхотна арт работилница, която ще даде възможност на участниците да изразят себе си и творческата си същност, опирайки се на изобразителното изкуство.

✅Събитието е насрочено за 2 декември, събота, от 16.00 часа в Младежкия културен център в Бургас и е подходящо само за младежи. Участието е безплатно, но местата са ограничени, така че побързай да се заявиш, като попълниш следния формуляр >> https://forms.gle/vuWo1cudvNpRiv9VA

🖋️„Няма нужда да се притесняваш, ако не се занимаваш с рисуване професионално. Срещата е направена за всички, които искат да се поизцапат и да си прекарат хубаво”, заявиха организаторите.

✨Това са Ема и Туана, които участваха в тазгодишното издание на Академията за доброТворци и успяха да получат финансиране за своя проект, насочен към младите хора. Идеята им е чрез поредица от интерактивни срещи на различна тематика да се създаде благоприятна и градивна среда за техните връстници. Място, където заедно да изследват света и неговите закономерности, но по един забавен начин, както и да развиват уменията, които тепърва ще са им необходими в професионалната сфера.

📜Средствата по инициативата им са осигурени по проект: „УНИЦЕФ България и Община Бургас – заедно в подкрепа на уязвими деца и младежи“, финансиран в рамките на Основното споразумение за сътрудничество между правителството на Република България, Детския фонд на ООН и Програмата за страната за периода 2023-2027 г.