📚На 19-ти октомври /четвъртък/ от 17.15 ч. в Център за съвременни изкуства и библиотека за пръв път ще се проведе интерактивно четене на книга-игра „Замъкът на таласъмите”. Събитието е подходящо за всички деца на възраст над 6 години, които ще станат свидетели на нестандартно представяне на книгата-игра „Замъкът на таласъмите” от Любомир Николов.

🎭Със съдействието на актьори от Държавен куклен театър – Бургас пред децата ще се разкрие възможността да бъдат героите в книгата, да покажат своята изобретателност и предвидливост, храброст и решителност, за да се промъкнат в замъка на таласъмите и да победят Баба Яга, Тиквеняк Първи и много други приказни герои.

❗Събитието е безплатно, но е необходимо предварително да се заяви присъствие с попълване на регистрационна форма на следния линк: https://forms.gle/kTLxJvTG4LkYSTdWA. Местата са ограничени до 40 деца.

Всички предварително записани присъстващи деца ще получат подарък – книгата „Замъкът на таласъмите”, a авторът Любомир Николов ще може да я подпише на място.

Проектът се организира от Goodfellas Event Support и се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас.

🔗Повече за събитието може да видите тук: https://bit.ly/3LBdGiq