Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

СЪСТЕЗАНИЕ ЗА МЯСТО НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ВОДОРОДНО ЗАДВИЖВАНИ АВТОМОБИЛИ

юни 8 @ 08:00 - 17:00

Националното състезание Horizon Grand Prix 2024, чиито домакин ще бъде морският град, ще бъде от 11.00 часа в спортна зала „Младост“ на 08.06.2024.

Състезанието в Бургас на 8 юни ще определи българския отбор на финалите на Световното първенство Horizon Grand Prix, което ще се проведе в Лос Анджелис, САЩ от 9 до 12 септември.

Входът за събитието е свободен, така че повече любители на автомобилните спортове могат да се насладят на състезанието и да подкрепят учениците.

„Всяка година се увеличава броят на отборите и повече ученици се мотивират да участват в извънкласни занимания, за да конструират своите автомобили. Имаме и призови класирания на 3-то и 4-то място на световното състезание. Вярвам, че за националния финал отборите ще покажат най-доброто от себе си и ще предложат вълнуващо преживяване на всички зрители и гости в залата“, сподели Ивайло Бонев – управител на „Технократи“ и основен организатор на събитието.

Националното състезание Horizon Grand Prix 2024 се провежда за четвърта поредна година от екипът на образователната организация „Технократи“ в партньорството на Община Бургас, ING България, Merx Global и Horizon Educational и с подкрепата на Българска федерация по автомоделен спорт.

Място

Зала „Младост”