Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Концерт на Kris Gran

30 септември 2023 @ 18:30 - 20:00

🎤Интимен концерт за ценители, неподправено авторско звучене и кадифеният глас на Кристиян Граничаров. Това е събитието, което ще заитригува Бургас на 30 септември /събота/. Тогава ще се оформи и ново Арт пространство – градинката до храм „Света Богородица“. От 18:30 часа публиката ще може да се наслади предпремиерно на дебютния албум на харизматичния бургаски музикант – Кристиан Грънчаров или Kris Gran.

📌Kris Gran е роден в Бургас, завършва английската гимназия „Гео Милев“ – Бургас, дипломира се в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“ – с поп и джаз пеене, бакалавър и магистратура – педагогика на обучението по музика. С музика се занимава от 6 годишен. Пише песни в различни стилове, но ги обобщава като поп. Негови идоли са Ед Шийрън и Джъстин Тимбърлейк. Вокалист във ВА „Фортисимо“ Участник, полуфиналист, в Сезон 4 на Гласът на България.

✅Дебютният албум, който ще ни представи Kris Gran на 30 септември предпремиерно, съчетава поп музика с жанрове като рок, R’n’B, хип-хоп, хаус и др. Деветте песни в него са концептуално обединени от символа „любов“ под неговите различни форми. Всяка от песните има за акцент различен нюанс на любовта и носи собствен положителен поглед над въпросите, които възникват покрай него.

✅Засегнатите форми на любовта са: приятелство, загриженост, споделеност, романтика, любов към себе си. Това най-висше чувство е водеща сила, в която трябва винаги да възпитаваме себе си и следващото поколение, а изкуството има тази възпитателна сила.

Община Бургас застава зад талантливите млади хора на Бургас. Дебютният албум „Две сърца“ е съфинансиран по Фонд „Култура“ на Община Бургас.

Детайли

Дата:
30 септември 2023
Час:
18:30 - 20:00

Място

градинка до храм „Света Богородица“