Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

„ВГ „Изгревчета“ с песните на Стефан Диомов”

16 ноември 2023 @ 19:00 - 20:30

Музика, танц и театър се събират на една сцена в четвъртък, 16 ноември, от 19.00 часа в НХК за концерт–промоция на нов музикален албум. Той носи заглавието „ВГ „Изгревчета“ с песните на Стефан Диомов” и съдържа 9 песни, сред които са утвърдените хитове „Моят град“, „Аз и моето момиче“ и „Звън на китари“. Освен това в него има и нови песни, текстовете и инструменталите към тях.

За да представят новия си албум маестро Стефан Диомов и ВГ „Изгревчета” събират талантливи музикални изпълнители и изящни танцьори. Прекрасни актьори ще добавят хармоничен завършек на цялостната визия, а музиката на талантливия композитор слива всички в едно.

Боян Михайлов, Дани Огнянов, Богомила от „5-те сезона”, Ванеса и Божидар са специалните гости, които заедно с ВГ „Изгревчета” ще изпълнят песните, включени в албума. На сцената ще се се качат и танцьорите от танцова школа „Дюн”.

Концертът-премиера на албума „ВГ „Изгревчета“ с песните на Стефан Диомов” ще се състои на 16 ноември от 19.00 часа в зрителна зала „Тончо Русев” на Културен Дом НХК.

Събитието се осъществява с подкрепа на Община Бургас.

Детайли

Дата:
16 ноември 2023
Час:
19:00 - 20:30

Място

Културен дом НХК