❤️Бургаски свободен университет, Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, Софийски университет – филиал Бургас, НХА – филиал Бургас, Община Бургас и Центърът за подкрепа на личностното развитие организират конкурс за ученици от 9 до 12 клас и студенти, посветен на 14 февруари.

Той ще се проведе за първа година в 4 раздела: поезия – стих (любовна лирика), проза – писмо до любимия човек, изобразително изкуство и приложна дейност – валентинка и дизайн на валентинка или компютърна рисунка.

Целта на конкурса е чрез написването на стих, писмо до любимия човек и изработването на валентинка от учениците и студентите, да се стимулира творческата им изява към всеобхватната тема за любовта.

Литературните творби и компютърните рисунки за участие трябва да се изпратят до 09.02.2024 г. на следния електронен адрес: info-200257@edu.mon.bg, а приложните творби – на адреса на Центъра за подкрепа на личностното развитие /гр. Бургас, 8000, ул. „Райна Княгиня” № 11, ет. 2/.

✨Музикално-поетичната вечер и награждаването ще се проведат на 13 февруари от 17.00 часа в Международния конгресен център /ет. 3, зала № 11/.

Стихът и писмото, номинирани на 1-во място, ще бъдат представени от ученици-актьори от театралната школа към ЦПЛР-Бургас и студенти.

* За повече информация тел:. 0886 029 209 – Атанасия Петрова /организатор/.