❤️Момичетата от клуб „Awake“ канят бургаските младежи на вълнуващо събитие, дни преди откриването на новата сграда на Младежки международен център – Бургас. Това е последното за годината събитие на „Awake“, а организаторите са подготвили редица изненади за участниците.

🕵️“Treasure hunt“ е игра, в която ще Ви оставим различни улики, които ще трябва да последвате, за да стигнете до Вашите „съкровища”, посочват Ема и Туана.

✨Ако искате да участвате, запишете се чрез следния формуляр >> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf1Jhe44mrx_Isd9bvSQzlVazzJN1Utmno2CFFNWEdmuDCCAA/viewform?pli=1

***

За Младежки клуб „Awake“

✅Създатели на клуба са Ема и Туана, които участваха в тазгодишното издание на Академията за доброТворци и успяха да получат финансиране за своя проект, насочен към младите хора. Идеята им е чрез поредица от интерактивни срещи на различна тематика да се създаде благоприятна и градивна среда за техните връстници. Място, където заедно да изследват света и неговите закономерности, но по един забавен начин, както и да развиват уменията, които тепърва ще са им необходими в професионалната сфера.

📜Средствата по инициативата им са осигурени по проект: „УНИЦЕФ България и Община Бургас – заедно в подкрепа на уязвими деца и младежи“, финансиран в рамките на Основното споразумение за сътрудничество между правителството на Република България, Детския фонд на ООН и Програмата за страната за периода 2023-2027 г.