🎄Клуб „Awake“ продължава да ангажира вниманието на бургаските младежи с разнообразни дейности, които провокират творческия им дух. Следващата среща там ще е посветена на коледните празници и ще бъде свързана с изработването на празнична украса.

❤️Организаторите са подготвили редица забавления, но преди да се присъедините, е необходимо да попълните следния формуляр >> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmIE0xb7uNFjmaNRYUR0etea4eQznm6IQo_GIOzdZY8EU_9A/viewform

📌Събитието е насрочено за 9 декември т.г. (събота) от 16.00 часа в сградата на Младежки културен център – Бургас (ул. „Гладстон“ №39).

***

За Младежки клуб „Awake“

🚀Създатели на клуба са Ема и Туана, които участваха в тазгодишното издание на Академията за доброТворци и успяха да получат финансиране за своя проект, насочен към младите хора. Идеята им е чрез поредица от интерактивни срещи на различна тематика да се създаде благоприятна и градивна среда за техните връстници. Място, където заедно да изследват света и неговите закономерности, но по един забавен начин, както и да развиват уменията, които тепърва ще са им необходими в професионалната сфера.

✅Средствата по инициативата им са осигурени по проект: „УНИЦЕФ България и Община Бургас – заедно в подкрепа на уязвими деца и младежи“, финансиран в рамките на Основното споразумение за сътрудничество между правителството на Република България, Детския фонд на ООН и Програмата за страната за периода 2023-2027 г.