✨Повече от успешно приключи поредната среща в Младежки клуб „Awake“. Този път участниците имаха за задача да създадат собствени произведения на изкуството, превъплъщавайки се в истински художници. За всички бяха осигурени стативи, четки и бои, но чудесният резултат беше постигнат единствено благодарение таланта на младежите.

🎨 🖌️Техен пътеводител в това начинание бе Ивана Фенерска (един от организаторите на Artistic Youth Fest Burgas), която сподели опита си в тази сфера и помогна на участниците по-успешно да изразят себе си и творческата си същност.

📌Следващата среща в Младежки клуб „Awake“ ще се състои на 9 декември т.г. от 16.00 часа в сградата на Младежки културен център – Бургас. Темата на събитието ще бъде оповестена съвсем скоро, затова последвайте организаторите в Instagram >> https://www.instagram.com/youthclubawake/

***

За Младежки клуб „Awake“

🖋️Създатели на клуба са Ема и Туана, които участваха в тазгодишното издание на Академията за доброТворци и успяха да получат финансиране за своя проект, насочен към младите хора. Идеята им е чрез поредица от интерактивни срещи на различна тематика да се създаде благоприятна и градивна среда за техните връстници. Място, където заедно да изследват света и неговите закономерности, но по един забавен начин, както и да развиват уменията, които тепърва ще са им необходими в професионалната сфера.

📜Средствата по инициативата им са осигурени по проект: „УНИЦЕФ България и Община Бургас – заедно в подкрепа на уязвими деца и младежи“, финансиран в рамките на Основното споразумение за сътрудничество между правителството на Република България, Детския фонд на ООН и Програмата за страната за периода 2023-2027 г.