🚀20 бургаски младежи взеха участие в първата среща в новооткрития клуб „Awake“, който отвори врати на 11 ноември. Новото пространство цели да създаде благоприятна и градивна среда, предназначена изцяло за младите хора от Бургас.

✨Негови инициатори и главни организатори са две млади бургазлийки – Ема Димитрова от АЕГ „Гео Милев” и Туана Шахин от НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”, които преминаха успешно тазгодишната Академия за добротворци, а след това обединиха сили, за да създадат новото младежко пространство.

✨С поредица от интерактивни дейности премина първата им среща, наречена „Социална вечер“, която успя да ангажира вниманието на участниците и да ги запали по каузата им.

📌Следващото събитие на Младежки клуб „Awake“, който се помещава в сградата на Младежкия културен център в Бургас, ще се проведе на 25.11 от 16.00 до 18.00 часа.

📜Средствата по инициативата са осигурени по проект: „УНИЦЕФ България и Община Бургас – заедно в подкрепа на уязвими деца и младежи“, финансиран в рамките на Основното споразумение за сътрудничество между правителството на Република България, Детския фонд на ООН и Програмата за страната за периода 2023-2027 г.