🔥„Artistic youth fest“ е събитие, което цели да обедини младите артисти на Бургас, като даде поле за изява на разнородните им таланти. Идеята е на петима също толкова артистични младежи, които тази година се присъединиха към редиците на „Бургаските доброТворци”.

🚀Александра, Георги, Деница, Ивана и Мартин канят на фестивал, който ще даде възможност на всички млади хора:

✨ да изразят себе си;

✨ да развихрят въображението си, създавайки собствени творби;

✨ да се докоснат до професионализма на няколко прекрасни лектори;

✨ да създадат спомени;

✨ да натрупат безценен опит.

📌Събитието ще се проведе на 18 и 19 ноември т.г. в Експозиционен център „Флора”, а сферите, в които младежите ще имат възможност да се изявят с авторски творби, са няколко:
📽️късометражно кино, 🖨️творческо писане,  📸фотография, 🖌️рисуване,…

🎤Фестивалът ще завърши със страхотен концерт, в който може да участва всеки талант, стига предварително да запознае организаторите с коцепцията си.

❣️Запишете се за участие, като попълните следния формуляр: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3PqMFvnH2XdwfcC5oheroZkuVSa58v0zUU5ulT7tJaqLF2Q/viewform

🔗За да сте наясно с всичко ново около събитието, разгледайте сайта на последвайте „Artistic youth fest“ >> http://artisticyouth.art/! Последвайте страниците им в Instagram и Facebook!

Средствата по тази инициатива са осигурени по проект: „УНИЦЕФ България и Община Бургас – заедно в подкрепа на уязвими деца и младежи“, финансиран в рамките на Основното споразумение за сътрудничество между правителството на Република България, Детския фонд на ООН и Програмата за страната за периода 2023-2027 г!