Танци, музика, театър, изобразително изкуство, фотография, литература, кино и нестандартни форми – майстори на всички тези изкуства между 5 и 35 години всяко лято се събират в Созопол за Младежкия фестивал „Музите“.

От 5 до 15 юли 2023 г. сцената до морето ще приеме млади хора от цял свят в 18-ото издание на фестивала и организаторите още отсега търсят теб, за да помогнеш всичко дотогава да мине гладко.

Включи се в организацията и помагай в предварителната подготовка в София.

Доброволците, които имат нужните умения, вдъхновение и свободно време, ще бъдат поканени да помагат и по време на провеждането на фестивала в Созопол, с осигурен пълен пансион.

Според интересите си може да се включиш в някоя от следните дейности:

Техническа помощ – работа в офиса

Покана на участници, партньори и медии;

Изготвяне на рекламни постове, клипове и публикации

Изграждане на визуална идентичност в социалните мрежи

Работа в пресцентъра – създаване и разпространение на новини и материали, отразяване на събития, провеждане на интервюта, актуализиране и публикуване на информация, материали и снимки в интернет, работа с медии.

Кога и как?

За екипа е важно всички доброволци да бъдат част от организацията още по време на предварителната подготовка.

До началото на юли ще очакват от теб да отделяш не повече от 2 часа на ден, като работата може да се върши от офиса на сдружение „Музите“ в София (пл. „Славейков“), от вкъщи или където ти е удобно.

Ако си вдъхновен, мотивиран, отговорен и имаш своя принос в подготовката на събитието, ще бъдеш поканен и ангажиран  от 5 до 15 юли 2024 г. на морето, в Созопол. Ако си организиран, ще имаш време и за плаж.

Организатор?

Сдружение „Музите“ в партньорство с Община Созопол.

Научете повече >> тук.

Снимка: Община Созопол