Търсите си дистанционна работа, която да съчетаете с ученето? 🤓 Мечтаете си да съчетаете работа с пътуване? 🌍

New Sustainable Generation имат предложение за вас- Job Speed-Dating събитие. Включете се в кариерните срещи на 17-ти октомври т.г. и проучете различни възможности за дистанционна и хибридна работа. 💻

Какво представляват тези срещи? Това е възможност за кратко въвеждащо интервю на участниците с компании, които предлагат дистанционни/хибридни позиции за работа. Срещите се случват в платформата Gathertown. По време на събитието търсещите работа ще разговарят с потенциалните работодатели, ще разменят контакти и избраните кандидати ще получат покана за второ интервю.

Записването става тук: https://forms.gle/MopzJryHzS7rdG5W9 .

Записалите се участници ще получат инструкции и повече информация преди деня на провеждането. Срокът за записване е до 23:59 на 16-ти октомври 2023. Кариерните срещи ще се проведат на 17 октомври т.г., от 14.00 часа. 💜 Местата са ограничени, затова побързайте да се запишете!

Проектът „Go Remote: Unlocking the potential of remote job opportunities. 2020-1-0057” e финансиран от Финансовия Механизъм на ЕИП и Норвежкия Финансов Механизъм по Фонда за Младежка Заетост. Участието е безплатно.