Безплатно обучение без специфични изисквания за образование и опит.

💻Нов курс по С++ с възможност за работа във водещата компания Euro Games Technology обявява DevStyleR Academy. Курсът е насочен към тези, които желаят да стартират кариера в областта на програмирането. Обучението започва от нулата и е достъпно за всички, които имат основни компютърни познания, математическо мислене и най-вече силна мотивация за обучение и развитие.

📌За разлика от други формати, участието в професионалния курс не изисква никакво заплащане от страна на кандидатите, тъй като цялото обучение е финансирано от Euro Games Technology.

📌Програмата на курса включва три части: Въведение в програмирането със С++, Основи на програмирането със С++ и завършва с практически проект. Лектори на курса са професионалисти с над 10-годишен опит в софтуерната разработка, които са участвали в обучения на хиляди специалисти на различни нива от тяхното кариерно развитие.

📌Курсът по С++ предоставя уникална възможност за безплатно професионално обучение на световно ниво, заедно с възможност за позиция в реномираната Euro Games Technology и кариерно развитие, което малко компании от ИТ индустрията могат да предложат. Всички курсисти, които завършат успешно своето обучение, ще получат предложение за работа от Euro Games Technology с повече от атрактивно заплащане. Успоредно с това завършилите академията ще се сдобият и със сертификат за преминато обучение, а при постигнат хорариум от часове и със свидетелство за професионална квалификация.

📌Кандидатстването за курса е отворено до 9 октомври 2023 г. То е изключително лесно и изисква единствено попълване на онлайн формата тук.

🔗За повече информация >> тук.