🤸И тази година тематичните уикенди в Бургас бяха повод за много емоции, събития и се радваха на огромен интерес от бургазлии и гости на града. Част от тях е и провеждането на традиционния спортен уикенд. Тазгодишното издание ще бъде трето поред и ще закрие по вълнуващ начин поредицата от тематични уикенди в морския град.

🤽Спортен уикенд 2023 ще се проведе на 30 септември, събота, до Експозиционен център „Флора“, в любимата на жители и гости на града Морска градина. В него ще се включат 12 клуба по художествена гимнастика, фехтовка, тенис на корт, карате, брейк, спортни танци, американски футбол, диск голф, както и хора с увреждания.

🚩Стартът на проявата е в 10:00 ч. Официалното откриване ще започне в 11:50 ч. Поканени са изявени бургаски спортисти и треньори. Спортният уикенд ще продължи поне до 15:00 ч. Зрителите в Морската градина ще се насладят на много майсторски изпълнения на спортистите. Силни емоции и висок адреналин ще завладеят участниците.

🚩Целта на спортен уикенд 2023 е презентация на отделните клубове и демонстрация на уменията на младите спортни таланти. Ще се включат над 200 деца, юноши, девойки, мъже и жени, които ще затвърдят мнението, че Бургас се слави и като спортен град с множество олимпийски, световни и европейски шампиони и медалисти.