👩‍💼🎤📖Фондация за предприемачество, култура и образование (ФПКО) има удоволствието да покани всички младежи с интереси в областта на гражданската журналистика на възраст между 18 и 30 години (включително) да се включат в Международното състезание по гражданска жирналистика, което ще продължи от 15-и септември до 14-и ноември като част от програмата на проекта JOUR-YOU – Академия за гражданска журналистика за младежи, финансиран по програма Еразъм+.

✍🏻За да се включат в надпреварата, младежите следва да изпратят журналистически материал по значима за тях тема. Материалът може да бъде оформен в различни формати – текст, изображение и видео. Повече за правилата за участие, научете тук.  

📌В състезанието ще се включат участници от цели седем държави – партньори по проекта JOUR-YOU – България, Гърция, Италия, Албания, Египет, Йордания и Тунис. Победителите от всяка държава ще имат възможността да се включат напълно безплатно в Международната заключителна конференция в Атина, Гърция през март 2024 г., където ще получат своята награда и ще създадат ценни връзки и нови познанства.

📌За желаещите да участват в конкурса споделяме и образователните ресурси, разработени по проекта JOUR-YOU: https://jour-you.eu/project-activities/training-materials-of-citizen-journalism/. В случай на въпроси, свързани със състезанието, моля пишете ни на fece.media@gmail.com.