Екипът на ФПКО има удоволствието да Ви покани на Финалната конференция по младежко предприемачество, бележеща края на проекта „Млади предприемачи по време на криза“ (Young Entrepreneurs in Time of Crises), финансиран от Европейската комисия по програма Еразъм+.

Конференцията ще се състои на 27 септември от 10:00 до 14:00 ч. в Университет за национално и световно стопанство – УНСС в гр. София (конферентна зала).

Целта на конференцията е пълноценното комуникиране на ключовите резултати от проекта „Млади предприемачи по време на криза“ между образователни институции, бизнес представители, млади предприемачи, младежки работници и младежи с интереси в областта на предприемачеството. Не на последно място, събитието ще предостави възможност за създаване на контакти между заинтересованите страни.

На конференцията ще бъдат представени и ресурсите, разработени в резултат проекта – План за действие за предприемачески умения и обучение, база данни и видео колекция от добри практики в страните-партньори, Вдъхновяващ наръчник по предприемачество, Инструментариум за неформално обучение по предприемачество, Онлайн курс – Предприемачество за младежи.

Гост-панелисти на събитието са Джейн Димитрова и Велин Керков (FoodOBox), Виктория Викторова (MindFit), Александрина Икономова (BALLI GO).

Ще Ви очакваме на 27 септември от 10:00 до 14:00 ч. в Голяма конферентна зала на УНСС.

Линк за регистрация: https://forms.gle/fuJaauNZGTscQjzS8

Повече информация за проект YETC: yetcproject.eu