🌳На 30-ти септември ще бъде церемонията за връчване на Годишните награди за биоразнообразие и климат, които отличават най-добрите примери в няколко категории – активисти, журналистически материали, кампании и дейности, политици, отговорни бизнеси и от тази година за първи път и от кампания с локално значение.

📜Вече тече публичното гласуване и в Facebook страницата на Българска фондация Биоразнообразие и всеки е свободен да направи своя избор в отделните категории. Единствено в категорията за Политик с внимание към околната среда не постъпиха никакви номинации, така че тази година там няма да има избор и гласуване.  До 29-ти септември (до 14:00 ч) може да гласувате и да изпратите своите фаворити директно на церемонията по награждаване, която ще се проведе на 30 септември (събота) от 18:30 часа в „Топлоцентрала”, намираща се в едно от зелените кътчета на столицата – Южен парк.

✅Ще ви очакваме още преди самата церемония по време на „Природа фест”, но ако все пак нямате възможност да присъствате, ще може да съпреживеете Годишните награди онлайн – чрез излъчването във фейсбук страницата на Българска фондация „Биоразнообразие”.