📌Какво преставлява Академията?

Академия за сценични изкуства „Артикус” е целогодишна интензивна академия за усвояване на знания и умения в три основни направления на сценичните изкуства – театър, музика и танц.

📌Каква е програмата на школата?

Програмата на академията ще премине през изучаване на три основни модула – театър, музика и танц. Участниците могат сами да изберат в колко модула желаят да се включат. Продължителността на академията е с планиран срок от една календарна година и бъде разделена на три основни модула, всеки с продължителност от 4 календарни месеца, а участниците в академията ще имат възможността да придобият професионални знания и умения относно планирането, подготовката, реализацията и разпространението на проекти в трите основни модула.

📌За кого е предназначена?

Академията е предназначена за непрофесионалисти и любители в сферата, и е без възрастови ограничения.

📌Кога ще се състои?

◾ Академията стартира на 29 Ноември 2022 с откриващо събитие, активностите от програмата започват от 03.12.2022 и продължава до Ноември 2023 с кратко прекъсване през летните месеци
◾ Активностите ще се провеждат в два дни от всяка седмица в месеца – Събота и Вторник
◾ Всяка Съботна сесия ще е с продължителност от 4 часа между 12ч и 16ч. Всяка сесия във Вторниците ще е с продължителност от 2 часа между 19ч и 21ч. 
◾ В периодите Януари, Май и Октомври 2023 ще се изготвят графици за репетиции на трите финални продукта от всеки модул – представление, концерт и танцов спектакъл

📌Заплаща ли се участието?

Участието в Академията е напълно безплатно. Проектът е финансиран по програма „Подкрепа на частни организации в областта на любителското изкуство“ на Национален Фонд „Култура“.

Попълнете формуляра за участие >> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf2lz89gDigbO-tuPn4Y8bvgMaw76Ci_C-5-qKy11-kwx09vA/viewform.

***

Открийте още възможности за кандидатстване >> https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/.