🏖️Негов дом ще бъде морският бряг, а стените на класните му стаи ще са направени от слънце и морски бриз. Ще се изучава един-единствен предмет, а именно „Пясъчна скулптура“ или „Как да се научим да правим скулптури от пясък“ в реална среда. „Бургаско пясъчно училище“ (Burgas Sand School), както Пол и Реми избраха да кръстят инициативата, стартира този уикенд!

☀️Двамата обични виртуози на бургаския морски бряг ще очакват всички ученици с интерес в пясъчното изкуство да се включат във вълнуващото начинание, за да сътворяват заедно както големи, така и по-малки чудновати, хумористични, приказни и образователни скулптури. Часовете ще се провеждат всяка събота и неделя, от 11:00 до 13:00 ч., до 26.11.2023г. включително (с опция да продължат и през зимния сезон, ако времето позволява).

☀️Локацията на „Бургаско пясъчно училище“ е добре позната на всички бургазлии от работата на двамата талантливи творци – на плажа, в района на бар „Бейуоч“, като зоната ще бъде допълнително обозначена с флагчета. Школата е напълно безплатна и осигурява подръчни материали за изработка на фигурите при необходимост, както и много слънчево настроение, усмивки и забавления.

Не пропускайте това приключение – очакваме ви!

📌 Тъй като Пол и Реми са англоговорящи, е препоръчително учениците да владеят поне начално ниво на английски език, за да могат да разбират и участват в комуникацията по време на обучението.

📌 Не че имат нужда от представяне, но все пак повече информация за Пол и Реми и тяхното творчество можете да намерите на следните адреси във фейсбук и интернет: https://www.sandartist.com/ https://www.facebook.com/Sandartist.ltd

Открийте още вълнуващи бургаски новини >> https://burgaslikesyouth.bg/news/.