🥋 Атрактивна хореография на ръба на човешките възможности, танци, театър, музикални изпълнения, хип-хоп и въздействащи демонстрации на бойни изкуства ще се вплетат хармонично в Арт спектакъла „По света и у нас – Културно наследство“. Тя ще бъде представена от Александър Борисенко, който е бил част от популярния френски Цирк Дю Солей.

✨ Бляскавата инициатива се провежда за първи път. Тя има за цел да събере изпълнители от широк спектър дисциплини, танцьори, спортисти, певци, циркови и театрални артисти в нетипична комбинация, която ще предложи на публиката незабравима емоция и много настроение. Събитието е насрочено за 12 септември, от 19.00 часа, в зала „Тончо Русев” на Културен дом НХК.

📌 Организатор е Спортен център „АЯКС“ – Бургас, в лицето на световната шампионка Сенсей Гергана Апостолова-Костова. Проявата е съфинансирана по Фонд „Култура“ на Община Бургас. Входът е свободен.

📌 В програмата ще участват: Спортен клуб по карате „Киокушин Спирит“, танцова школа „Калиопе Денс“, акробати от „Цирк дю Солей“, спортуващи различни бойни и аеробни спортове в СЦ „АЯКС“, хип-хоп групата „Рап нация“, млади артист-изпълнители, възпитаници на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ – Бургас и др. Режисьор на спектакъла е Христо Симеонов.

***

🔗 Открий още вълнуващи събития през септември в Бургас -> https://burgaslikesyouth.bg/events/.