🌟Имате ли интерес да работите съвместно с учени и научни екипи по вълнуващи иновативни проекти, да сте част от създаването на нови технологии и продукти, и тяхната комерсиализация, да участвате в бизнес развитието на научни лаборатории и техните услуги?

🎯Ако отговорът е да, станете част от екипа на дирекция „Иновативни проекти” на научно-технологичния парк като кандидатствате за обявените две позиции:

🔹Мениджър „Развитие лаборатории”  

🔹Експерт „Координация на лабораторни звена и управление на проекти”

👉Нашият нов колега мениджър „Развитие лаборатории” ще организира и води бизнес процеса по развитие на изследователските звена в научно-технологичния парк като ще се среща и привлича нови партньори и клиенти, ще организира стопанската дейност на лабораториите.

✅Експерт “Координация на лабораторни звена и управление на проекти” ще е близо до научните екипи и ще подпомага всяка тяхна дейност по създаване на иновативни услуги или продукти и тяхното успешно излизане на пазара.

🤩Кандидаствайте, за да работите, заобиколени от наука и иновации, насочени към бизнеса и с водещи учени от високотехнологичните лаборатории на София Тех Парк.

Повече информация тук: https://sofiatech.bg/about-us/careers/

Открий още възможности за работа -> https://burgaslikesyouth.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%b0/