Целта на конкурса е да подкрепи хора с афинитет към композицията, в това да творят и да изразят себе си. Мисията на организаторите – продуцентска къща „Палмс Мюзик“ в партньорство с Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“, е да популяризират българската музика и предоставят съдействие на талантливи музиканти в началото на своя творчески път.

Наградите за първо, второ и трето място са съответно – 5 000 лв., 3 000 лв. и 1 000 лв. На участниците ще бъде присъдена още една допълнителна награда „Награда на Публиката“, осигурена от първата българска публична компания в игралния сектор – „Телематик Интерактив България АД“ на стойност 1 000 лв.

Композициите трябва да са в стил джаз, филмова, театрална или класическа музика. Имената на победителите ще станат ясни по време на церемония на 27 октомври, когато се отбелязват 241 години от рождението на великия италиански композитор Николо Паганини. В конкурса могат да участват лица, навършили 16 години. Произведението трябва да се предостави като некомпресиран звуков файл – wav или aiff.

Участниците в конкурса трябва да изпратят своите мелодии на имейл office@palmsmusic.bg до 20 септември. Повече за правилата на конкурса – тук.

***

Открийте още възможности – https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/.