Планината е мястото, където конфликтите имат ехо и бавно отшумяват. Каним ви на това пътуване към себе си, за да намерите ключ към другите. Планински преживявания, време за усамотение и размисъл, механизъм към добра комуникация и най-вече – разравяне до корена на това, което често наричаме „конфликт“. Той може да е вътрешен, с другите, със света, но какво го заражда и как да се справим – това е въпросът.

Включете се в обучение My Hero’s Riddle! From the roots of conflict to the peak of resolution и ще разберете! Пътуването ви ще водят едни от най-добрите обучители с богат арсенал от техники от неформалното образование, учене чрез преживяване и импровизационен театър.

Обучението е интензивно и изисква добра физическа кондиция. Подходящо е за лидери на екипи, срещащи трудни ситуации в ежедневната си работа, които търсят начин да са убедителни, без да са агресивни, както и да отбраняват позицията си и да постигнат емпатия и диалог.

Обучението е от 10 до 18 септември 2023 г., в град Добринище, финансира се по програма Еразъм +, координатор Сдружение е „Виа сивик“. В него ще срещнете участници от още 8 държави. Не се изисква такса за участие, но държим на мотивираното включване. Възраст – над 18. Ниво на английски – минимум B2, тъй като има модул за сторителинг.

Повече за проекта прочетете (преди да кандидатствате) тук.

Повече за обученията на Виа сивик

За въпроси: info@viacivic.org

Краен срок за кандидатстване: 27 август 2023 г.

***

Открий още възможности – https://burgaslikesyouth.bg/opportunities/.