Лятната програма на Младежкия международен център е в ход с интересни и разнообразни събития. „Завръщане в детството“ е тематичното заглавие, което екипът е заложил за месец юли. Утре, 8-ми юли, предстои кино вечер с бонус караоке, като филмът бе избран чрез гласуване на социалните платформи на Центъра. Мястото е Младежки културен център, ул. „Гладстон“ №39, начален час 19:30.

Собствениците на кучета ще могат да получат ценни съвети от ветеринарен специалист и треньор на домашни любимци на 11.07. (вторник) между 18 и 20 часа в кучешкото заграждение в Борисовата градина. Кръстина Колева от Академия за кучета „NoxDogs“ ще говори за поведението на кучето към стопанина, други хора и кучета и ще даде насоки за какви знаци в поведението е добре да следим в процеса. Ветеринарите от „БургасВет“ пък ще ни дадат някои полезни съвети за това как да се грижим за домашният ни любимец през летните месеци, така че той да се чувства добре. Повече информация можете да намерите в събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/176027518628286/?ref=newsfeed

Плажен волейбол, бордови игри на открито, както и игри от детството: криеница, стражари и апаши, куцанка и др., са спортните и социални събития, които предстоят през месеца.

За любителите на приложното изкуство предстои урок по преобразяване на стари дрехи чрез японската техника Шибори.

Дейностите на Младежки международен център Бургас можете да следите във Фейсбук: https://www.facebook.com/YICBurgas

Инстаграм: https://www.instagram.com/yicburgas/?hl=bg

и на сайта: https://yicburgas.bg/

*Проект № BGLD-2.001-0002 „Създаване на Младежки международен център – Бургас“ се реализира по програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство (ФМ на ЕИП) 2014-2021.