ОрганизацияФондация „Мотиф“

Дата и място на провеждане: София: 12 – 16 юни; Пловдив: 19 – 23 юни; Бургас: 26 – 30 юни. Местата ще бъдат уточнени допълнително с участниците.

Описание: В рамките на курса младежите ще научат какви са различните стилове във фотографията, как да направят снимка с добра композиция, от какво значение е светлината, как да направят кадри с различна перспектива и как да предадат послание чрез фотографията. Участниците ще получат индивидуална задача (може и по групи), която да изпълняват по време на целия курс. След всеки час ще имат работа върху тази индивидуална задача, насоки и практика. В края на курса ще бъдат представени всичките проекти и ще бъде създадена онлайн фотоизложба. Изложбата от миналогодишното издание можете да видите тук. Предварителни знания и умения не са необходими. Необходимо е да разполагате с телефон с камера или фотоапарат.

Записване: Курсът е безплатен и с жестов превод. Задължително е записване на имейл fani@motif.media или на тел. 0888752765 с данни за участника – име, възраст, град за участие, контакт за връзка (имейл, Viber и т.н.).