Позиция: Лятна стажантска програма „Дигитален маркетинг и социални медии“

Описание: Стажантите ще имат възможността да придобият задълбочени знания и умения в сферата на дигиталния маркетинг и социалните медии в реална работна среда. Ще получат достъп до огромното богатство от световни маркетинг кампании и материали на „ЕСРИ“, които ще могат да развиват и адаптират за нуждите на българския пазар. Подкрепяни от ментор с богат опит в дигиталния маркетинг, ще работят по реални проекти и задачи на компанията, които включват: участие в реализиране на дигиталната маркетинг стратегия на „ЕСРИ“; планиране и провеждане на ефективни маркетинг кампании; създаване на атрактивно и ангажиращо аудиторията съдържание за социалните мрежи; имейл маркетинг; създаване на ефективни лендинг страници и уеб съдържание; връзки с обществеността и други.

Изисквания: Базови знания и умения в сферата на маркетинга и социалните медии; умения за създаване на качествено, визуално грабващо и ангажиращо съдържание; ясна и точна комуникация в писмена и устна форма.

Заплащане и период: Като стажант в „ЕСРИ“ ще получите месечно възнаграждение, както и възможност за работа след стажа. Летният маркетинг стаж ще се проведе в хибридна или дистанционна форма през месец юли или август, в зависимост от възможностите на кандидата.

Кандидатстване: Изпратете автобиография и мотивационно писмо на jobs@esribulgaria.com, като посочите Ref. № MI2023. Краен срок за кандидатстване: 15 юни 2023 г.